top responsive web page generator software download

HISTÒRIA

Margarita Gascon i Palomares, és l'encarregada del departament de podologia del Centre Podoclínic.

Hola, em dic Margarita Gascon i Palomares, gerent del Centre Podoclínic.
En 2004 començàrem un nou projecte professional al carrer València que ens ha portat fins a l'actualitat. Ara, i sempre pensant en vosaltres, estem al carrer València núm. 9 baix, on des de l'any 2015 sumem el servei de fisioteràpia; departament que condueix actualment Zeus Grau i Franco.
La meua formació començà a la Universitat Miguel Hernández d'ELx, on vaig obtenir el Títol de Diplomada en Podologia. Al llarg de tots aquestos anys he anat augmentant el Currículum Acadèmic mitjançant l’assistència a cursos, jornades i congressos dins l'àmbit de: biomecànica general i esportiva, biomecànica infantil, peu diabètic, dermatologia del peu, patologia i cirurgia podal.

L'any 2011 se’m va concedir el Títol del Màster que duu per nom: "Deteriorament de la Integritat Cutània, Úlceres i Ferides", impartit per la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir.


En 2016 també vaig obtindre el Títol del Màster: "Podologia Clínica Avançada" impartit per la Universitat CEU Cardenal Herrera de València.

L’activitat de podòloga al Centre Podoclínic, és compaginada amb les sessions docents que impartisc a la Facultat d’Infermeria i Podologia de la Universitat de València, on sóc professora associada des del 2006.
Actualment, continue compaginant la docència, la gerència al nostre centre i la permanent actualització dels nous estudis i tècniques del món de la podologia.

Segueix-nos !