top wysiwyg site generator software download

HISTÒRIA

Zeus Grau i Franco és  l'encarregat del departament de fisioteràpia al Centre Podoclínic.

Hola a tots, sóc Zeus Grau, veí de Tavernes i fisioterapeuta graduat per la Universitat de València, la Universitat pública valenciana.


El meu objectiu prioritari és el tractament individualitzat al pacient amb el pacient perquè pense que és més correcte parlar de persones lesionades i no de lesions, i que cadascú requereix un tractament específic segons les seues característiques personals.


Actualment sóc fisioterapeuta al Centre Podoclínic, a la meua consulta i al Tavernes Alpesa Rugbi Club on realitze la meua professió al primer equip des del 2010.


A més a més de la tasca de fisioterapeuta, també sóc professor associat de fisioteràpia a la Facultat de Fisioteràpia de la Universitat de València des de 2014, combinant tasca docent i clínica.Entre les especialitats que vos podem oferir al Centre Podoclínic destaquem: la fisioteràpia traumatològica on tractem patologies de la columna vertebral com lumbàlgies, ciàtiques i dorsàlgies, fractures, luxacions; lesions derivades d'accidents de trànsit o incidències de tipus laboral.


També tractem patologies derivades de la pràctica de l'esport com: contractures, sobrecàrregues, ruptures fibril·lars, etc.


Altres de les afeccions que tractem  són les derivades de l'artrosi, artritis o osteoporosi.


Recorda que el Centre Podoclínic està al carrer València núm. 9 baix a Tavernes de la Valldigna i que pots demanar cita prèvia al 96 282 25 62 o via WhatsApp al 605 26 97 97.

Segueix-nos!